Jorgensen

Mød os på Stockholm Furniture Fair, stand A 31-34, d. 4.-8. februar 2014.

Erik Jørgensen er stolte af at præsentere en perlerække af nye møbler, som vi har skabt i samarbejde med en håndfuld af de dygtigste og mest dedikerede designere. Nogle møbler er helt nye, andre nyfortolkninger af eksisterende, men fælles for dem alle er, at de er blevet til i kreativ dialog med kompetente kræfter og lever op til Erik Jørgensens ufravigelige krav til kvalitet, håndværk og innovation.
Vi håber, I vil tage godt imod dem.
afstand
EJ 123 Toward_slider
Toward er designet af Anne Boysen
Med inspiration i tidens monokrome farvetendenser og fokus på kunsthåndværkets sanselige detaljer, er Toward en moderne patchwork-fortolkning af organiske møbelformer og tekstil-teksturer. Toward smelter ideen om en sofa sammen med ideen om en lænestol og en daybed.
afstand
EJ Insula Base_slider
Insula Base er designet af Ernst & Jensen
Den ikoniske bordserie Insula er nu udvidet med en ny harmonisk, organisk form, der kan bæres af en søjlefod, Insula Base.
afstand
EJ 500 lagoon_slider

Lagoon er designet af Welling & Ludvik

Den dansk/islandske designerduo Welling/Ludvik står bag sofakonceptet ”Lagoon”. Med en kraftig og blød polstring tilbyder sofaen en komfort som billedligt kan sammenlignes med oplevelse af at lade sig glide ned i en skøn blå lagune. 

afstand

EJ Bow_slider 

Bow er designet af de 2 norske designere Anderssen & Voll.

Sofaen bryder med mange vante forestillinger om den arketypiske sofa. Her eksperimenteres der med overraskende linjeføringer og omvendt buede kurver. afstand

EJ Lemon_slider

Lemon er designet af Foersom & Hiort Lorenzen

Som det friske indre af en citrusfrugt åbner LEMON-stolen sig med sin riflede indvendige quiltning og tilbyder en behagelig siddekomfort takket være sin let forhøjede ryg og de blødt kurvede armlæn.